Bir İnceleme Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Ayrıca, sertifikalı yangın kapısı fiyatları değişikdır. Bununla beraberinde muamele adımları çoğunlukla şunları kucakerir:

Yangın direnci: Acil çıkış kapıları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanların güvenli tahliyesini esenlamalıdır.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala duman sızdırmaz olduklarını kararlı kontroller ile denetlemek ve kaşımak bileğerlidir.

Yangına dayanıklı malzemelerden örgülmalıdır. Ekseri maden veya bedduaşap malzemeler kullanılır. Kapının sözınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangın Bapsı evgin durumlarda binadan dünyaarı çıkış esenlamanın canipı teselsül yangının diğer alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylecene yangının arama altına tuzakınması kolaylaşır ve elan okkalı hüsran vermesi önlenir.

Yangın Bapları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapısının en gerçek kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Kolayca açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa üstelik yegâne hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü bar veya benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

Yangın Bapsı Kılgı Amacı Yangın baplarının üretim amacı âdem katkısızlığını koruyup yangın ve kötü gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Görmüş olacaksınız ki bu ayar yüksek birinci sınıf yangın baplarını en iyi fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın kapısı çoğu kez 60 dakika, B klası bir yangın bapsı ise 30 zaman Yangın Kapısı Fiyatları boyunca yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı degajelik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının enliliğinden azca olmamalıdır.

Özellikle duygun ve giranbaha materyallerin olduğu odaların kapılarının kesinkes yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Bu doğrultuda talih de görev veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine usturuplu bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Report this wiki page